Tips Tak Nak Sakit Lutut Bila Naik Tangga

By | 21:03 Leave a Comment
Pernah tak anda mengalami sakit lutut apabila naik turun tangga atau mengalami kesakitan pada tapak kaki??
Tentu pernah kan? Saya pon tidak terkecuali. Maybe umur dah semakin meningkat maka sakit lutut dan tapak kaki dah mulai dirasai.

Tambahan lagi saya juga bekerja sebagai seorang guru maka menjadi rutin harian naik turun tangga untuk ke kelas. Huii tambah-tambah di bulan puasa ini. Mahu tercabut rasa lutut dan tapak kaki tu.

Jadi untuk mereka yang mengalami sakit lutut dan tapak kaki boleh mencuba produk shaklee yang khusus untuk sakit-sakit lutut, sendi dan tapak kaki ni. Inshaallah produk shaklee ni bukanlah jenis produk biasa. Shaklee sentiasa mementingkan kualiti produk nya dengan sentiasa menjalankan kajian ke atas sesuatu produk sebelum dipasarkan.

So apa ye produk yang sesuai untuk mengatasi kesakitan pada lutut dan tapak kaki ni??
Tadaa..


Jadi anda boleh amik set ini atau satu-satu produk dulu sama ada nak omega, ajht dan ostematrix.. yang penting kesemua produk ni sangat bagus dan selamat.

Kalau ada yang berminat bolehlah hubungi saya:

Aida
013-7930935
aidatul_shima@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment