Tips Tak Letih di Bulan Puasa Untuk Ibu Mengandung

By | 19:36 Leave a Comment
Assalamualaikum semua..

Hari ni semua puasa ke? Ke dah ada yang ponteng?? Ish tak baik tau, tapi kalau wanita yang ponteng takpe sebab maybe diorang datang Bulan kan?? Hihihihi..

So bila puasa ni ramai yang berasa cepat letih, malas nak buat kerja2 yang lebih, kalau boleh nak tidur je kan terutama bagi ibu-ibu yang mengandung..

Yelah saya pon faham, ibu-ibu mengandung banyak guna tenaga untuk membawa perut yang memboyot ke sana sini. Tentu cepat letih..

Sebab itulah ibu-ibu mengandung digalakkan mengambil suplemen yang dapat membantu mereka mengatasi keletihan di bulan ramadhan ini.

Shaklee ada menawarkan set yang dipanggil Triple Germs untuk membantu mengatasi keletihan di bulan ramadhan ini. Set ini juga boleh diambil oleh sesiapa sahaja yang hendak kekal cergas di bulan puasa.
Antara yang dicadangkan dalam set ini ialah Mealshake, ESP dan Performance Drink..




Sekiranya anda berminat untuk dapatkan set ini boleh hubungi saya ye. Inshaallah saya akan bagi servis yang terbaik. Dan saya akan bagi free gift berupa shaker shaklee dengan pembelian melalui saya. Kalau nak jimat boleh join Ahli tau. dapat free sebotol Vitalea ..

Boleh Call/SMS/Whatsaps
Aida 013 7930935
aidatul_shima@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment