Vietnam Syurga Pencinta Shopping

By | 06:34 Leave a Comment
Assalamualaikum entry kali ni saya nak ceritakan tentang negara Vietnam yang telah saya lawati bersama-sama rakan sekerja pada tahun lepas. Kira ni adalah entry mengimbau kenanganlah.. Tahun 2015 ni belum dapat travel ke mana-mana pon lagi.

Rancangan bulan 3 hari tu nak pergi ikut rombongan sekolah ke surabaya, indonesia tapi tiba-tiba cancel pulak.. ermm of course lah pasal pesawat Air Asia yang terhempas haritu. So kitaorang semua rasa ngeri pulak nak naik kapal terbang.. hihihihi

So kami geng sekolah telah pergi melancong ke vietnam pada bulan september tahun lepas. kami pergi ke Ho Chi Minh. Ermmm memang seronoklah pergi melancong ke vietnam ni. Paling best mestilah membeli belah di vietnam. Vietnam kan terkenal dengan syurga membeli belah terutamanya kain pasang vietnam, kain sutera vietnam..

Apa yang pasti Inshaallah kalau ada rezeki lagi memang nak pergi melancong ke vietnam sekali lagi. Tak puas sangat kalau pergi setakat 4 hari.. Rambang mata dok shopping you!!
Kat bawah ni saya kongsikan gambar-gambar semasa saya melancong ke vietnam.











 Nak tahu lagi tentang keindahan vietnam, klik sini atau sini 

Nak bagitahu tau, saya ni pengedar sah shaklee.. if berminat nak dapatkan produk shaklee boleh je sms atau wassap saya..

Kak Aida
013-7930935
aidatul_shima@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment