TERKEJUT JADI AHLI SHAKLEE TAPI BONUS 5 ANGKA

By | 22:47 Leave a Comment
Menjana Pendapatan Tambahan

Bagaimana Anda Boleh Menjana Pendapatan Tambahan Sebagai Ahli ShakleeSekarang ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee untuk menjana pendapatan tambahan. Yelah sekarang zaman kehidupan yang memerlukan serba serbi duit ni, nak tak nak kita perlu menjana pendapatan tambahan. GST bakal dilaksanakan tak tak lama lagi, so sebagai langkah berjaga-jaga kita kenalah cari duit lebih. Betul tak???

Peluang menjana pendapatan tambahan ni tak kiralah sama ada anda masih berkerja, seorang suri rumah sepenuh masa atau masih belajar.. anda pasti boleh cari duit sampingan bersama dengan bisnes shaklee.

  Bisnes Shaklee ini sesuai untuk semua orang yang ingin menjana pendapatan tambahan. Yang paling penting anda hanya memerlukan kesabaran yang tinggi, konsisten dan fokus serta ikut apa yang mentor anda buat pasti anda boleh berjaya dalam bisnes shaklee. Jangan kita kejar DUIT tapi DUIT kejar kita. 


  Berapa Modal Yang Perlu Dikeluarkan Kalau Mendaftar Ahli Shaklee?

  Yuran pendaftaran ahli shaklee hanya RM 75 (untuk Semenanjung) dan RM 85 (untuk Sabah Sarawak). Itu saja yang anda perlu bayar. Yang paling penting buat bisnes shaklee ni tak perlulah nak buat pinjaman peribadi daripada mana-mana bank dan yang PASTI SHAKLEE ni tiada yuran tahunan, tidak perlu simpan stok, tak perlu maintain point setiap bulan dan paling BEST tiada kos tersembunyi.. HIHIHI bestkan Menjana Pendapatan Tambahan dengan Bisnes Shaklee.

   Di sini  saya nak kongsikan secara asas, bagaimana kita boleh menjana pendapatan tambahan dengan Bisnes Shaklee
    
   Bila anda dah mendaftar sebagai ahli anda berpeluang buat duit mudah dengan dua cara bersama bisnes shaklee. Contohnya seperti dibawah:

   Pendapatan = Untung Runcit + Bonus Tunai dari Shaklee 

   1: Untung Jualan Runcit

   Contoh produk A,
   Harga jual untuk produk A = RM 475
   Harga ahli untuk produk A = RM 380
   Untung jualan runcit jika berjaya jual 1 produk A = RM95

   2: Bonus Tunai dari Bisnes Shaklee

   Syarikat Shaklee ada menetapkan, kalau anda berjaya kumpul beberapa  point atau UV dalam satu bulan, Shaklee akan bagi bonus tunai pada bulan seterusnya. Bonus ini memang tak pernah miss di bayar oleh syarikat shaklee yang sudah berumur 60 tahun dalam dunia perniagaan. 


   Bonus adalah berdasarkan jumlah point terkumpul setiap bulan. Setiap Produk Mempunyai Nilai Point (UV) Tersendiri

   Boleh rujuk gambar berikut untuk asas kiraan bonus dari Shaklee:


   Untuk bisnes Shaklee, anda tak perlu keluar modal atau simpan stok. Kalau ada order, boleh terus minta pihak Shaklee poskan, boleh order online. Jadi semua di hujung jari anda dan paling best boleh menjana pendapatan tambahan sambil melayan anak-anak di rumah.


   Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan terus menjana pendapatan tambahan, anda boleh hubungi saya sekarang dan mulakan misi menjana pendapatan yang lumayan bersama Shaklee.


   AIDA
   013-7930935(sms/wassap/call)


   0 comments:

   Post a Comment