SEMBELIT SEMASA BERPANTANG MIMPI NGERI

By | 08:00 Leave a Comment

Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.


Ibu muda ni sangat terseksa masa pantang anak pertama sampai tak sanggup nak beranak lagi. Tapi bila melahirkan anak kedua, ini pula yg terjadi.. saksikan video di atas.

Produk Shaklee menawarkan set berpantang pada ibu selepas bersalin yang terbaik.  Saya faham ramai ibu-ibu selepas bersalin mengalami masalah sembelit semasa berpantang yang teruk sehingga mengambil masa berjam-jam duduk di dalam tandas.

Malah ada juga ibu yang lepas bersalin mengalami buasir sampai berdarah semasa membuang air besar. Ditambah lagi sembelit semasa berpantang.. huiii terseksa rasanya. dahlah sakit semasa melahirkan anak tak hilang lagi ditambah pulak dengan sembelit semasa berpantang. Sabar ajelah ibu-ibu ye..

Ibu muda di atas juga mengalami masalah sembelit semasa berpantang selepas melahirkan anak pertama. Makan jamu takde kesan. Tapi selepas melahirkan anak ke 2 beliau telah mengenali shaklee.. Jadi ibu muda ini mengambil keputusan berpantang dengan sihat bersama set pantang shaklee.

Amazing!! Ibu muda ini tidak lagi mengalami masalah sembelit semasa berpantang.. Huii gembirakan ibu-ibu sekalian. Ternyata set berpantang shaklee adalah set berpantang yang terbaik. Masalah sembelit yang dialami hilang hanya dengan menggunakan set berpantang shaklee.

Jadi anda tentu nak tahu apakah set berpantang shaklee yang digunakan oleh ibu muda tersebut sampai beliau tidak lagi mengalami masalah sembelit semasa berpantang. Belum cuba belum tahu.. Dah cuba pasti jatuh cinta kan???

okeylah andai ada yang berminat nak tahu apakah set berpantang shaklee yang dapat mengatasi masalah sembelit semasa berpantang ni, hubungilah aida ye.. aida sudi membantu anda semua agar kembali ceria dan happy semasa berpantang..

Set Berpantang Shaklee memang TERBAIK.0 comments:

Post a Comment