Sakit belakang dan Sakit Pinggang Ketika Menyusu

By | 21:03 Leave a Comment

Sakit Tulang Belakang & Lenguh2 Badan Buat Ibu Ini RImas, Sampailah.... from iReach HD on Vimeo.

Assalamualaikum semua..

dah tengok video yang saya kongsikan kat atas.. kalau dah Alhamdulillah..
Berdasarkan pengalaman saya sebagai ibu anak tiga, saya akui saya memang mengalami pengalaman yang sama dengan ibu di dalam video tersebut. Kami mengalami sakit  belakang dan sakit pinggang serta lenguh-lenguh badan semasa menyusukan anak.

Sewaktu menyusukan anak pertama dan anak kedua memang saya mengalami sakit belakang dan sakit pinggang serta lenguh-lenguh badan yang kronik sampai saya menangis-nangis dan asyik pergi mengurut aje.

Masa tu saya belum mengenali shaklee dan hanya tahu mengurut dengan bidan aje.. lepas urut hilanglah, lepas tu kembali lagi sakit belakang dan sakit pinggang serta lenguh-lenguh badan. Punca sakit belakang dan sakit pinggang ni adalah kerana kurang kalsium. Bacaan lanjut tentang punca sakit belakang dan sakit pinggang sila klik sini.

Waktu saya menyusukan anak ke ketiga, Alhamdulillah saya ada mengambil set menyusu shaklee.. iaitu Alfafa, ESP, B complex,Ostematrix, Vitalea, Vitamin C.. Masa tu saya fikir hanya nak bagi tambah susu badan dan memekatkan susu agar anak saya tu kenyang dan membesar dengan sihat.

Set pantang shaklee memang terbaik!!

Dengan izin Allah juga, saya dapat bonus iaitu sakit belakang dan sakit pinggang saya hilang. Kalau dulu cepat sakit belakang dan sakit pinggang ketika menyusukan anak kini saya bolehlah lama2 baring atau duduk ketika menyusu.

Pada ibu-ibu menyusu di luar sana, saya rekomenlah set menyusu shaklee yang lengkap ni sebab banya manfaat yang anda dapat.. sakit belakang dan sakit pinggang hilang tu sebagai bonus ketika menyusukan anak. Jadi mood kita sentiasa HAPPY je kan?? Bila Ibu happy, proses menyusu berjalan lancar.




 Hubungi saya jika anda berminat nak mendapatkan konsultasi saya tentang shaklee.

Pn. Aida
013-7930935
aidatul_shima@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment