Kenapa nak Buat Bisnes Shaklee

By | 23:49 Leave a Comment

Kenapa Emak Yg Sibuk Jaga Anak Pun Mampu Buat Bisnes Shaklee from iReach HD on Vimeo.


Gunakan Kelebihan Seorang Wanita.


Bagi orang perempuan, isteri atau girlfriend yang sungguh-sungguh nak Bisnes Shaklee ni, gunakan kelebihan yg korang dah ada dalam DNA tu; multi-tasking, untuk capai impian. Setiap kita banyak impian.

Macam saya setiap hari saya berimpian untuk menjadi jutawan. Jutawan di dunia mahu pun di akhirat. Minda kita kene sentiasa jadi minda orang kaya. Orang kaya yang mukmin.

Yelah bila ada duit, orang susah minta bantuan takkan kita tak bantu. Bila takde duit kita tengok je lah orang susah di sekeliling kita tanpa buat apa-apa.

Jangan jadikan anak, suami, kerja & apa-apa saja lah lagi sebagai alasan untuk tidak maju dalam Bisnes Shaklee. Sebaliknya, gunakan tu semua sebagai sumber motivasi untuk pergi lebih jauh, pesan Master Lyna Noh.

Dah master nanti baru best cerita ke seluruh dunia & anak dan cucu "saya dulu takde maid, anak sepuluh, suami asyik travel sana/sini, alhamdulillah masih boleh naik Master Coordinator dan berjaya dapat income besar dalam Bisnes Shaklee. Betul kan?

Sekali lagi, jadikan cabaran yg anda sedang hadapi ni sebagai sumber motivasi untuk lebih bersungguh sampai berjaya dalam Bisnes Shaklee. Sebabnya mudah, Allah memang dah design korang untuk sukses!

Nak join Bisnes Shaklee?? Hubungi saya

Aida
013-7930935

Inshaallah anda dibimbing sehingga anda berjaya. Kita berjaya bersama-sama dalam Bisnes Shaklee.

Klik sini kenapa best join bisnes shaklee

0 comments:

Post a Comment