Beza ESP dan KACANG SOYA BIASA di PASARAN

By | 16:32 Leave a Comment
Apa beza ESP dengan soya lain di pasaran? Kenapa mesti ambil ESP dalam diet harian kita?


ESP ni mengandungi asid amino perlu, yakni asas untuk membina sel tubuh & hormon yg sihat. Kalau tubuh kita tak cukup asid amino, dia akan gunakan protein dari otot kita... menyebabkan otot kita menjadi lemah.

Ayuh kita gali & kongsi apa lagi kelebihan ESP.

Antara KELEBIHAN ESP ini adalah :-


1) Di process menggunakan air pada suhu yang rendah untuk memastikan nutrient soya tidak terjejas.

2)  Beza : protein soya nya dari soya tak genetik modified, lebih selamat; mesti ambil sebab die sumbang asid amino perlu yang tak dihasilkan dalam badan

3)  Asid amino yg dlm ayam goreng, gulai ikan, rendang daging banyak dah musnah sebab cara masak yg lama dan haba yg panas. Dlm ESP ada semua asid amino.

4)  Esp mempunyai kadar indeks glisemik yg rendah iaitu bawah pada 55. Jadi, org yg menghidap penyakit diabetes sgt sesuai untuk meminumnya. Glisemik rendah di mana lepaskan gula dalam darah secara perlahan. Jadi, badan kita boleh kekalkan tenaga lebih lama.

5)  soya yang ditanam secara organik..1 canister = 30 kg soya,,,jadi x perlu beli bergundi- gundi soya,,

6)  Indeks glisemik yang rendah juga menjadikan rasa kenyang yang berpanjangan, jadi sesuai untuk orang yang nak kurus. Dlm berdiet, ESP akan bantu badan bina otot yang lebih sihat. Protein adalah bahan asas pembinaan sel, sel yang sihat akan jadikan badan kita sihat. Sel - Tisu - Organ - Sistem - Tubuh


JADI bulan ni PROMOSI ESP, Beli 6 ANDA FREE KEAHLIAN DAN FREE 1 ESP..




JIMAT kan??

Untuk Pertanyaan boleh hubungi saya

Aida
013-7930935

0 comments:

Post a Comment