Kisah Alfafa yang Membuatkan Orang Tak Percaya!!

By | 08:06 Leave a Comment
Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak share sikit tentang Alfafa. Maklumlah bulan ni Shaklee tawarkan promosi untuk Alfafa. Kalau anda beli 6 percuma 1. Baik kan shaklee ni!!


So saya nak tanya koranglah.. Apakah ALFAFA ni. Yelah mesti korang nak tahu kan??
 

So.. saya ringkaskan kat sini.. ALfafa ni adalah...

1. merupakan jamu moden
2. sejenis herba yang telah lama digunakan oleh orang putih
3. digunakan ketika berpantang sejak dulu lagi..
4. dari tanaman alfalfa ( medicago sativa). raja segala tumbuhan..
5. tanaman yang berusia beratus tahun dan akarnya panjang di perut bumi..

So siapa yang boleh ambil Alfafa ni?

1. untuk wanita berpantang
2. untuk wanita yang menjaga badan
3. banyak angin badan
4. sukar lawas
5. ibu menyusu
6. pesakit diabetes
7. alergik
8. resdung
9. asthma
10. buasir
11. pesakit darah tinggi

* ibu mengandung TIDAK BOLEH. Sebab APA ye??
   - alfalfa panas
   - antioksidan
   - alfalfa ni buang bendasing, takut dia singkirkan baby sebab dia in gat bendasing
TAPI kalau dah termakan tanpa tau diri mengandung, sila minum air kosong banyak2.

Jadi Fungsi Alfafa ni adalah:

1.   memperbanyakkan susu
2.   membuang toksin badan / detoks
3.   merawat sembelit
4.   merawat kolesterol LDL (kolesterol jahat)
5.   melancarkan darah (senggugut)
6.   mengeluarkan kahak asthma. peringkat permulaan akan ketuk kahak berketul2..teruskan pengambilan
       * badan manusia menghasilkan ukus berlebihan. mukus dalam bentuk kahak /  keputihan / lendir     resdung. alfalfa bantu memperbaiki hormon,kurangkan penghasilan mukus.
7.   kurangkan sakit otot dan sendi
8.   perapat ( kacip fatimah)
9.   menghangatkan hubungan suami isteri
10. memanaskan badan ketika berpantang..membetulkan urat
11. melawan tumor(mengalkalikan badan)
12. memperbaiki sel2 kanser
13. melegakan keletihan
14. mencegah / merawat arthritis
15. menyingkirkan lemak dan kolesterol
16. mengempiskan perut
17. menghilangkan keputihan
18. mengharumkan bau bahagian sulit wanita..

kombo:

1.  milkbooster  :  alfalfa + ESP
2.  kurus  :  alfalfa+ lecithin
3.  resdung  : alfalfa + vit C
4. subur   : alfalfa + gla comp
5. feminin  : alfalfa + vit E
6. kulit  :  alfalfa + vit C
7. tenaga : alfalfa + ostematrix
8. buasir : alfalfa + zinc comp + vit C
9. asthma : alfalfa + vit C + b comp
10. darah tinggi  :  alfalfa + omega + garlic

 

Jadi kalau anda nak info lebih lanjut serta cara pengambilan yang betul setelah membeli dengan saya bolehlah call/sms/wassap saya di 013-7930935 atau emailkan aidatul_shima@yahoo.com. 

0 comments:

Post a Comment