Pulau Nami yang Feeling Winter Sonata

By | 02:30 Leave a Comment
Anda adalah peminat cerita winter sonata??? kalau anda berkunjung ke korea jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri suasana lokasi drama winter sonata ini di Pulau Nami.. Best tau.. so kalau anda semua nak pergi sendiri ke sini senang aje.. tak perlu guna agen kalau pandai guna pengangkutan awam di korea.

All available mode of transportation for getting to Nami Island from Seoul.

Choices:
1. Shuttle Bus in front of Tapgol Park

2. Take Gyeongchun Line from Sangbong Station to Gapyeong Station

3. Take ITX Cheongchun Train from Cheongnyangni Train Station to Gapyeong Station

4. Take intercity bus from Dong Seoul Bus Terminal to Gapyeong Intercity Bus Terminal



So aku time sampai sini terus fefeling dah macam eoujin... dan menikmati terus drama winter sonata.. dah lah tu siap pasang lagu-lagu dari winter sonata.. memang best sangat-sangat.



 Like Page https://www.facebook.com/KakiTravelDotCom

0 comments:

Post a Comment