Ho Chi Minh Syurga Shopping Buat Wanita???

By | 20:01 Leave a Comment



Alhamdulillah dengan izin Allah saya dan rombongan cik Kiah dapat mengikuti pakej pelancongan ke Ho Chi Minh City. Datin Maimon iaitu Pengetua sekolah ku merangkap ketua rombongan. Pelancongan ni pon adalah idea daripada Datin jugak. Tahun lepas rombongan sekolah dah pergi ke Hatyai tapi aku tak dapat ikut sebab masa tu tengah berpantang anak ke 3.

Wah dah ada 3 anak. Nampak macam muda lagi.. Huii perasanlah ko!! Muntah hijau pulak. Okeh i nampak muda tau sebab i amalkan set cantik Gojes Shaklee. Hihihi sempat lagi promote.

Ok guys and ladies.. Ni lah gambar-gambar i nak tunjuk kat uolls semasa i gi Ho Chi Minh.. Taubat i tak nak gi sana lagi sebab NYA tempat tersebut berhantu.. Yelah Duit-duit kat Dompet i hilang akibat kerasukan shopping yang tidak dapat dikawal lagi!!

Fuhhh nasib baik bawa Cinch Tea Energy Mix Shaklee dapatlah i berjalan2 tanpa ada rasa penat. Makan produk shaklee ni sentiasa bertenaga sokmo. Alhamdulillah dengan Izin Allah.

Jom cuci mata tengok gambar2 i di sekitar Ho Chi Minh, Vietnam>>>

Saje nak tunjuk kasut yang bakal menapak di Vietnam

Airport Ho Chi Minh.. Kecik je


 Kubu Tentera Vietnam, ChiChi Tunnel

Makan.. Semua dah kelaparan

 Sila jamu mata

Pilih-pilih yang mana berkenan tapi dompet pasti ada isi ye!!


Hahahaha Rombongan Cik Kiah dan Pak Mat


So.. Anyway sangat best kalau dapat travel. Boleh tengok negara orang. Syukur dengan apa yang Allah bagi pada kita. 

Tapi Rahsia tak nak penat waktu jalan2 pastikan anda ambik Produk Shaklee ye.. Hubungi saya untuk info dan pertanyaan 0137930935 (SMS/Whataps)



0 comments:

Post a Comment