TESTIMONI PENGGUNA MEALSHAKE

By | 04:05 Leave a Comment




As salam Hari ni mar nak kongsi sesuatu yg membantu mar sbg seorang ibu
Sebelum ni alma kerap demam, boleh di katakan dua mggu je demam,ulang2. Satu hari tu alma demam sampai empat,lima hari sampai kena ke hospital masuk air.

Hati ibu mana xsedih,xstress,xtenteram bila anak xsihat. Nurse pun bising2 bila berat alma xnaik...statik je sampai graf menurun. Jadi mar cuba bg alma mkn supplement utk kuatkan sistem imunasi dia. Mar memilih Mealshake from shaklee sbg supplement utk alma kekal sihat, aktif dan bg alma berselera mkn.

Alhamdulillah ternyata sgt berkesan utk alma. Alma now selera mkn tip top! Demam mmg takut2 nak singgah, last alma demam bulan 11 tahun lepas. Subhanallah berkat susu ibu, berkat ibu usaha bg alma mkn supplement.

Pada ibu2 diluar sana, cubalah mealshake ni ye.Kalau ank masih menyusu bdn, ibu2 pun boleh minum. Nanti baby menyusu, dpt khasiatnya in shaa Allah (sbb kdg2 mar pun bancuh dan minum sebab alma still bf)

Kepada parents yg nk beli mealshake multivitain ni, bulan ni plg sesuai sebab Shaklee buat promo buy 3 free 1.

Pada yg nak beli Mealshake contact Aida ye.
Nak bli 1 boleh, 2 boleh, 3 lagi lah boleh sebab dpt free 1:-)

your trusted distributor,
Aida
0137930935


0 comments:

Post a Comment