4 Fakta Kenapa Kerap Keguguran| Set Kesuburan Shaklee

By | 03:51 Leave a Comment
Peluang untuk mengandung semula setelah mengalami lebih 2 kali keguguran ialah 77%. Walau bagaimana pun, jika gugur tiga kali atau lebih, ini dinamakan sebagai habitual miscarriage. Kes-kes seperti ini memerlukan pemeriksaan rapi untuk membolehkan doktor mengetahui mengapa kes keguguran berlaku tiga kali berturut-turut. Antara sebabnya ialah :

1) Anatomi

Struktur rahim yang tidak normal disebabkan oleh fibroid,bicornuate uterus atau serviks yang lemah.

2) Masalah Darah

Masalah yang selalu dibincangkan oleh doktor ini dikenali sebagai antiphospholipid syndrome, di mana wanita-wanita yang mengalami masalah ini sering mengalami keguguran akibat sindrom tersebut.

3) Genetik

Wanita yang usianya melebihi 35 tahun dikatakan mempunyai risiko yang lebih tinggi mendapat bayi dengan masalah genetik. Jika ini berlaku, masalah keguguran selalunya terjadi.

4) Hormon Endokrin

Wanita yang mempunyai penyakit kencing manis dan tiroid juga senang gugur.

Oleh itu, jika anda ingin juga merancang untuk hamil, saya cadangkan anda ambil SET KESUBURAN SHAKLEE. Set ini terdiri daripada 2 jenis suplimen untuk isteri dan 2 jenis suplimen untuk suami.

ISTERI

Berfungsi mengawal selia hormon wanita
Membantu memulihkan rahim wanita dan menyediakan rahim untuk hamil

SUAMI

Kajian menunjukkan pengambilan Vitamin E mampu memulihkan reproduktif lelaki dan mampu meningkatkan kiraan sperma mereka. Ia akan meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan terutamanya pada mobiliti sperma

Melindungi kesihatan prostat,meninggikan kiraan sperma

Dengan izin Allah, jika anda sangat berusaha disamping pengambilan SET KESUBURAN SHAKLEE ini..pasti akan mendapat keputusan yang positif. Jangan lupa hubungi saya untuk dapatkan konsultasi percuma SET KESUBURAN SHAKLEE.

Aida
call/sms/whatsapp 013 7930935
aidatul_shima@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment